Fogyatékkal élő fiatalok bálja

Verssel, tánccal, énekkel és paródiával léptek fel a sérült fiatalok szombaton, a Forrásban megtartott jótékonysági bálon. Az esten összegyűlt pénzt egy közösségi ház létrehozására fordítja majd a Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa.

A Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványának célja, hogy sérült és fogyatékkal élő gyermekek, felnőttek számára olyan feltételeket teremtsen, melynek révén személyiségük fejlődik, tanulmányaikat képességeikhez mérten folytathatják, valamint számukra megfelelő kulturális és szórakozási lehetőségeket biztosítson. A szervezet negyedik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját a Forrás Gyermek és Ifjúsági Központban. A rendezvényen Mészárosné Pusztai Éva, az Egri Kulturális és Művészeti Központ címzetes igazgatója idézte fel a kezdeteket, majd Balogh Szabolcs kuratóriumi elnök köszöntötte a megjelenteket. A vidám hangulatú programban tánc, nóta és paródia is szerepelt.
Fellépett Balogh András színművész, Majoros Mirtill és Dankó Szilvi énekesnők, valamint a Biosziget Lakóotthon tagjai és a házigazdák is.
A fogyatékos fiatalok jótékonysági bálján a felajánlásokból és tombolából 35 ezer forint gyűlt össze. A segítő szándék és a jó hangulat garantált volt.