VIII. Manager Open teniszverseny – egri selejtező

Eger, mint rendező város, négy éve csatlakozott a Manager Open teniszbajnokság regionális selejtezősorozatához. Az idei nyolcadik kiírásban tíz páros versengett a továbbjutó helyekért. Az országos döntő szeptember 29-én, Budapesten lesz.

Az a megállapítás, hogy a legjobb üzletek mindig asztal, vagy valamilyen játék mellett köttetnek eléggé közismert. A Manager Open teniszbajnokság kitalálói nyolc évvel ezelőtt az utóbbi variáció mellett tették le a voksukat. A 2005-ös, egynapos verseny mára több helyszínes versenysorozat lett. Eger 2009-ben csatlakozott a sorozathoz.
A versenysorozat selejtezői szeptember 16-án, Szegeden zárulnak. Egerben tíz pár nevezett.
Az egri helyszínen a helyi, valamint orosházi, miskolci és ózdi versenyzők mellé budapestiek is csatlakoztak. A versenyen a Magyarországon bejegyzett gazdálkodó (állami, magán és egyéb tulajdonú is), közigazgatási, szakmai, civil, oktatási, tudományos és más szervezetek vezetői, és különböző szintű menedzserei vehetnek részt. A Hegyi József – Bozsik Attila páros lett a győztes. A döntőben a Nagy György – Szabó Ferenc kettőst győzték le. Rajtuk kívül az elődöntők vesztesei, az Utassy Imre – Kovalkovits István és a Bölkény László – Domán Donát párosok jutottak be a szeptember 29-i, budapesti országos döntőbe.

1. Hegyi József- Bozsik Attila
2. Nagy György- Szabó Ferenc
3. Utassy Imre – Kovalkovits István és a Bölkény László – Domán Donát párosok