Motorok, csajok, Sirok

Már most több ezren vannak a siroki motoros találkozón, pedig a hétvégi pörgés még el sem kezdődött. Ez már a XIV. motoros hét, egyébként több mint húsz éve szerveznek a Kútvölgyben motoros bulikat.

Motorozásról, lazulásról, zenéről, rockról, pihenésről szól a siroki motoros hét. Itt jól megférnek egymással a Harley Davidsonok büszke tulajdonosai akár a babettásokkal is. Vannak idén is luxus motorok, és fillérekből összerakott építettek is.
A motorosokkal kapcsolatban vannak kialakult sztereotípiák: csapatban motoroznak, a rockzenét szeretik, és ott vannak minden találkozón. Akinek életforma, az valóban ilyen is sokan azonban csak munkához vagy sportoláshoz használják a motort. Olyan is előfordul, hogy valaki a találkozók hatására vesz motort.
Már most több ezren vannak a Kútvölgyben, pedig még a hétvégi pörgés el sem kezdődött.
Hétvégén lesznek a hagyományos iszapgyorsuló, lánchúzó, blokkdobó versenyek, a motoros hegymászás. Nem marad el a motor- és motorhang-szépségverseny. Az újdonság egy óriási habparti lesz, száz köbméter habban lehet majd fürödni, motorozni. Péntek és szombat este jöhet a tombolás: éjszakáig egymás után lépnek fel különféle zenei irányzatokat képviselő együttesek. Persze a nagy részük rockot játszik, hiszen a rock örök és elpusztíthatatlan.