I. Városi Amatőr Bowling Csapatbajnokság 2012

A céges és az egyéni versenyek után ezúttal csapatversenyt hirdettek a bowling kedvelőknek. Az idei városi amatőr bowling csapatbajnokság tavaszi fordulói 10 csapattal indultak.

A céges és az egyéni versenyek után ezúttal csapatversenyt hirdettek a bowling kedvelőknek. Az idei városi amatőr bowling csapatbajnokság tavaszi fordulói 10 csapattal indultak. Az egyéni és a céges versenyeken résztvevők közül többen is felvetették, hogy szívesen indulnának egy városi bajnokságban is. Az első városi amatőr bowling csapatbajnokság kiírására tíz csapat nevezett. A tekések mellett az egyéni bajnokság legjobbjai, így például Tóth Andrea, Balázs Péter és Csetkovics Attila is összeálltak Bowlászok néven.
A kórházi bajnokságból hat csapat itt is benevezett. A technikai személyzeten, a vezetőségen át egészen a sürgősségin dolgozókig több osztályt képviselnek.
Egy-egy csapatban egyszerre hatan játszhatnak. Játékosokat cserélni frémen belül nem lehet. Az egyes fordulók eredményei és a sorsolás a Bowling Centrum honlapján megtekinthetők.
első forduló eredményei alapján az már most elmondható, hogy a tekések, vagyis a Tekeger kimagaslik a mezőnyből, ők a nagyobb golyóval is tudnak bánni. Kezdésnek 1044-et gurítottak.

I. Városi Amatőr Bowling Csapatbajnokság 2012

Csapatok:
1. Bábútiprók
2. Bowling Factory
3. Nevenincs
4. Semmiesély SE
5. Olaszrizling
6. Bowlászok
7. Tekeger
8. Bábubűvölők
9. Medicalhackers
10. Teke-Töki

Eredmények az 1. fordulóból, 2012. április 11:
Olaszrizling – Bowlászok 690-752
Tekeger – Bábubűvölők 1044 – 752

2. forduló:
2012. április 25., 19 órától