Évértékelés a Felsővárosban

Az elmúlt évben végzett munkát és a 10. számú választókerületben zajlott fejlesztéseket értékelte Lombeczki Gábor, önkormányzati képviselő. Emellett beszámolt a körzetet érintő aktualitásokról és a jövő évre tervezett programokról is.

Tartalmas évet zárt a Felsőváros. Ebben az évben közel 100 millió forint értékben valósultak meg fejlesztések a 10. számú választókerületben. Ezek nagy része közterület felújítás volt, járdákat hoztak rendbe, utcabútorokat és szemeteseket helyeztek ki a Vízimolnár, a Malomárok és a Kallómalom utcák több pontján. Emellett két játszótér is megújult. Ebben az évben uniós pályázati forrásból és önkormányzati pénzből új épületbe költözhetett az Értelmi fogyatékosok Nappali Ellátó Központja is, melynek összköltsége közel 94 millió forint volt. A felújítási munkálatok mellett elindultak a kulturális programok is a kerületben.
Tavasszal parkosítást és virágosítást terveznek, valamint a jövő évben valósul majd meg a Ballassi Bálint Általános Iskola nyílászáróinak cseréje és a sportinfrastruktúra fejlesztése a körzetben.