Jótékonysági bál

Jótékonysági bált szervezett a Forrás Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa a hétvégén. A műsorban a fogyatékos fiatalok mellett felléptek az Egri Autista Alapítvány tagjai is. A belépőjegyekből és a tombolaárusításból befolyt összeget kirándulásra szeretnék fordítani a szervezők.

Korábban klubként, ettől az évtől alapítványi formában működik már a Fogyatékkal Élő Fiatalok szervezete. Épp ötödik születésnapjukon tartották meg éves jótékonysági báljukat, immár harmadik alkalommal.
2009-ben az Egri Autista Alapítványnak ajánlották fel a bálon befolyt összeget, idén kirándulásra szeretnék fordítani a a bevételt. Mészárosné Pusztai Éva, az Egri Kulturális és Művészeti Központ igazgatója az alapítvány jelentőségét hangsúlyozta, mely összehozza a fogyatékkal élő fiatalokat, találkozási lehetőséget biztosítva nekik.
Az est során műsort adott a Fogyatékkal Élő Fiatalok Alapítványa és az Egri Autista Alapítvány: énekkel, musical részlettel, mesével és egy paródiával is készültek lelkesen a fiatalok.