Edzés az Egri FC-nél

Az Egri FC-nél, az utánpótlásnál már elkezdődött a felkészülés. A 19 évesek szerdai tréningjén viszont nem csak a fiatalok, hanem néhány idősebb játékos is szerepelt. Illyés Dániel, az NB III-as felnőtt bajnokcsapat kapusának felhívására azok is elkezdték az edzéseket, akik bíznak a csapat NB II-es szereplésében és még nem igazoltak el Egerből.

Az Egri FC különböző utánpótlás csapatai már elkezdték a felkészülést, az összes korosztályos csapat dolgozik. Viszont az U19-es együttes szerda délutáni tréningjén több, az elmúlt szezonban még az NB III-as felnőtt bajnokcsapat keretéhez tartozó játékos is részt vett. A különböző hírekből tudjuk, hogy Hamar és Zováth Mezőkövesdre, Mile Szolnokra, Bardi, Kotula, Kiskapusi és Vén pedig Jászapátiba igazolt. A többiek még nem döntöttek. Akik Egerben laknak – és bíznak az NB II-es egri folytatásban – Illyés Dániel felhívására most edzésbe álltak.
A Horváth Tamás és Sipos Lajos által vezetett tréningen a tavalyi NB III-as csapatból Debreceni Dávid, Illyés Dániel, Szabó Gergő, a térdszalag szakadás miatt fél évet kihagyó Busai Barna és Kerékgyártó Tamás és a korábban Egerben már játszó Kóczián Dávid is részt vett. A többiek – akik még nem igazoltak el – lakóhelyükön, Vácon, Salgótarjánban várják a felnőtt csapattal kapcsolatos híreket. Mivel az NB II-es bajnoki sorsolást ma készítették el az MLSZ-ben, ezért most már hivatalosan is fel kell állnia az új vezetésnek és a csapatnak. A városnak döntenie kell, hogy kikkel képzeli el a folytatást.