Vállalati juniális és családi nap

Családi napot szervezett Eger egyik legnagyobb foglalkoztatója. Az eseményen lovas és családi játszóprogramok váltották egymást, de a magyar bajnok egri vízilabdázókkal is beszélgethettek az érdeklődők.

Az idősebb generációknak bizonyára vannak még emlékeik a vállalati majálisokról, vagy juniálisokról. Ezt a hagyományt elevenítette fel Eger egyik legnagyobb foglalkoztatója. Ilyenkor még az a furcsaság is megeshet, hogy dr. Ulrich Diller, az Egri Vízilabda Klub társadalmi elnöke Vasas-pólót kap. Ez a póló nem a Vasas Sport Club, hanem a cég és a 250 hazai munkahely munkavállalóinak érdekeit képviselő Vasas Szakszervezet jó kapcsolatát szimbolizálja.
Az egész napos program a gyerekeknek állandó elfoglaltságot adott. A vetélkedők, az egyes állomások nyertesei ajándékokat kaptak.
A Vasas Szakszervezet felmérése alapján a legtöbb multinacionális cégnél ma már nem ritkaság az ilyen, a vállalat minden dolgozója és családtagjaik előtt nyitott rendezvény. Több mint 1000 dolgozó vett részt ezen a nyár eleji, egri juniálison.