Új étterem Egerben

Új étterem nyílt Egerben, a Széchenyi utcában. A miskolci vállalkozó több üzletel is rendelkezik a régióban. A beruházással 12 új munkahely létesült a városban.

Az új étterem és kávézó hivatalos átadásán Bodnár Pál, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Heves Megyei Szervezetének elnöke kiemelte, olyan új vállalkozás indult a város főutcáján, ami az idegenforgalmat is szolgálja.
A város nevében Orosz Lászlóné, a kulturális és idegenforgalmi bizottság elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket. Mint mondta, ez az egység hiánypótló, amit az egy hetes próbaüzem is bizonyít. Balázs Tibor vállalkozó 24 év szakmai tapasztalattal a háta mögött építette ki a régióban ezt az étterem-hálózatot. Azt vallja, a mai gazdasági helyzetben fontos a több lábon állás.
Ez a vállalkozás ötvözi a gasztronómia különböző ágait: hideg- és melegkonyha, cukrászda, salátabár és pékség egyben. Egerben elsőként itt vezették be a hétvégi svédasztalos, korlátlan ételfogyasztást. Ennek a beruházásnak köszönhetően 12 új munkahely jött létre a városban.