Köszöntötték a Vízilabda Klub vezetőjét

Negyvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték dr. Halmos R. Pétert az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnökét. A város vezetősége, a sporttársak és az elődök is méltatták eddigi áldozatos munkáját.

Tavaly a sport területén volt olyan eredményes a város, amelyre méltán büszkék lehetünk. Ebben hatalmas szerepe van a vízilabdának és többek között dr. Halmos R. Péternek – mondta köszöntőjében Habis László polgármester a Városházán. Az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnökét ugyanis negyvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték. Dr. Halmos R. Péter 9 éve vezeti az Egri Vízilabda Klubot, mint elmondta: arra a legbüszkébb, hogy egy ilyen jó szintű csapat működik a városban.
„Amikor átvettem a klub vezetését, akkor még egy jó középcsapat voltunk. Az a csapat a játékos állományhoz képest a maximumot hozta ki magából. Érezhető volt azonban, hogy váltani kell, mert nem volt akkor érdeklődés egy középcsapat iránt, mint ami lett később egy profi bajnoki címre aspiráló csapat iránt. Az utóbbi hat évben mindig ott voltunk a dobogón, illetve dobogó közelben. Jó érzés az esélyesek nyugalmával játszani.” – mondta a klubvezető.
Szeleczki János alpolgármester kiemelte: Halmos a város legfiatalabb és legeredményesebb sportvezetője, aki méltó követője elődeinek. Idén szeptemberben lesz 100 éves az egri vízilabda sport, melyet egy nagyszabású emléktornával terveznek megünnepelni.