Háromszoros városmarketing gyémánt díjat kapott Eger

2018. május 30-án, Budapesten került sor a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Országos Városmarketing Díj pályázat negyedik díjátadójára, ahol Eger mindhárom beadott pályázatával (Egri Tavaszi Fesztivál 2017, Szépasszonyvölgyi Weekend A Szüret 2017, Eger Advent 2017) Városmarketing Gyémánt Díjat nyert. A városok ranglistájában Eger az eddig elnyert 8 díjjal a hetedik helyen áll.

IMG_5860Az Országos Városmarketing Díj pályázatot a Magyar Marketing Szövetség alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységére.

A „Városmarketing gyémánt” elismerő díjat, védjegyet az a pályázó-szervezet kaphatja meg, aki a pályázat benyújtásával bizonyítja, hogy a meghirdetett kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységet végzett.

A pályázaton díjat nyert rendezvények Eger város kulturális-, művészeti intézményeinek, programszervezői­nek összefogásával valósultak meg. Az elnyert védjegy már önmagában bizonyítja a magas színvonalú szakmai munkát, de valójában az elismerést az intézmények összefogása, közös munkája tölti meg tartalommal, ez adja az események sokszínűségét, kulturális értékét.