Heti horoszkóp

  2023. szeptember 4. - szeptember 10.

  kos

  Kos

  Ha úgy érzed, rossz útra tértél, ne félj javítani, nem fog a büszkeséget rovására menni. Pénzügyeidre vess szigorúbb pillantásokat, tervezd meg az előtted álló időszak kiadásait, hogy tisztán láss. Ha van egy nagy célod, ne mondj le róla, csak légy türelmes.

   
  bika

  Bika

  Ne add fel az álmaidat, azonban az elérésükhöz, lehet, hogy egy-két dolgot felül kell vizsgálnod, és talán kijavítanod. Légy pontos, tervezd meg, merre haladsz tovább. A héten az otthonodat és a kapcsoltaidat is rendbe teheted, ha lesz rá idő.

  ikrek

  Ikrek

  Belső egyensúlyod megteremtése mindennél fontosabb, szánj rá időt, hiszen ez lehet az a pont, ahonnan sikeresen irányítva életedet, eljuthatsz a céljaidig is. A héten keress időt magadra. A felöltődés mellett az előtted álló utat is jobban át tudod nézni.

  rak

  Rák

  A héten lenyugodhatnak a kedélyek, és ezzel együtt lelassulhatnak a dolgok körülötted. Fontos, hogy tegyél meg mindent, amit csak lehet, céljaid elérésének érdekében. A többi már nem rajtad fog múlni. Bármit is csinálsz, a minőséget tartsd előbbre a mennyiségnél.

  oroszlan

  Oroszlán

  Úgy törsz előre, ahogy szoktál, de egy külső tényező miatt lehet, hogy lassítanod kellene. Azonban ne úgy fogd fel, hogy ez hátráltat. Értékeld úgy, hogy ez esély egy kis javításra. Vigyázz, ha túlságosan gyorsan akarsz haladni, nagyobb az esélye annak, hogy eltévedhetsz.

  szuz

  Szűz

  Ha valaki megpróbál viccelni, ne vedd fel a vizet, nem vagy az a típus. Ahogy olyan ember sem vagy, aki képtelen megfontolt döntéseket hozni. Azonban érdemes lehet most még megfontoltabbnak lenned. Bár terhelhető vagy, és képes vagy rendet tartani, érdemes felmérned az előtted álló időszakot. Mérlegelj, mi az, ami belefér.

  merleg

  Mérleg

  A héten talán lelassulhatnak és fordulatot vehetnek a dolgok, de ne aggódj. Ne csak a felszínt kapargasd, merülj alá és nézd meg, mitől történnek körülötted. Ha megérted, képes leszel változtatni rajtuk, hogy minden úgy alakuljon, hogy neked kedvezzen.

  skorpio

  Skorpió

  Az ősz kezdetével beindul a mókuskerék, elkezdődik a pörgés, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindent egyedül kell megcsinálnod. Kicsit lépj hátra, engedj oda másokat és nézd objektíven és egy eddig számodra ismeretlen nézőpontot fedezhetsz fel. Arra is hagyj időt, hogy pároddal megbeszéljétek a helyzetet.

  nyilas

  Nyilas

  Bér elkezdődött az őszi pörgés, ne kapkodj, inkább lassíts kicsit, figyelj oda a részletekre. Mindent fejezz be amit elkezdtél. Lehet, hogy valami úgy tűnik, felesleges, de miután megcsináltad, jössz rá, milyen fontos lépés volt.

  bak

  Bak

  Fegyelmezettnek kell lenned, hogy az esetleges késedelmeket, akadályokat leküzd. Bármennyire is szeretnél valamit, ne erőltesd, nehogy ez legyen az oka annak, hogy nem sikerül elérned. Ha türelmes
  vagy, nem azt jelenti, hogy gyenge vagy, sőt! Ez vihet előre.

  vizonto

  Vízöntő

  A nagy őszi rohanásban kevesebb időd juthat a kapcsolataidra, de merj nemet mondani egy-egy találkozóra. Az otthonodat is rendbe kell tenned, és úgy is kell tartani, ez is időt vesz el. Érdemes lehet megfontolni egy kis szünetet, de azért állj készen a váratlanra.

  halak

  Halak

  Az ősz folyamán kaphatsz egy olyan lehetőséget, ami több szabadidőt jelent. Ne tartózkodj a leállástól, jó alkalom lehet ez arra, hogy a folyamatban lévő dolgaidat újragondold. Még nem késő irányt váltani. A
  kommunikációban is érdemes lehet lelassítanod és kétszer is átgondolni, hogy mit is akarsz mondani.