Heti horoszkóp

  2023. március 20. - március 26.

  kos

  Kos

  A hét elejétől kezdve tele vagy energiával, és készen állsz arra, hogy újszerű terveket valósíts meg. Meg van benned a merészség ereje, ami minden sorsfordulaton átsegít, még akkor is, ha azok elképzelhetetlennek tűnnek. Önmagadként most minden erőd a felszínre törhet, és fordíthat az életeden.

  bika

  Bika

  Lehet, hogy valamit el kell veszítened ahhoz, hogy valami újat hozhass be. Próbálja meg a változás pozitív oldalát látni. Az elengedés nem könnyű, de a megújuláshoz elengedhetetlen. Természetes, hogy félsz tőle, de ha óvatosan és kitartóan haladsz előre, és az új lehetőségekre összpontosítva képes leszel lépni előre.

  ikrek

  Ikrek

  Most érdemes belevágni olyan tervekbe, amelyekre korábban talán nem is gondolt. Remélhetőleg legalább az életed egyik területén képes leszel új életet kezdeni. Az is elegendő ha ezen a héten megteszed az első lépéseket, ha türelemmel, nem kapkodva haladsz, csökkentheted a hibázás esélyét.

   

  rak

  Rák

  A tavaszi Nap ereje több bátorságot és optimizmust ad az eddig dédelgetett terveidhez. Kitartással bármit képes lesz elérni. Félelmeid, kételyeid most háttérbe szorulhatnak, de vigyázz, hogy ne ess szélsőségekbe, ne válj szeszélyessé és agresszívvá saját érdekeidet követve.

  oroszlan

  Oroszlán

  A tavasz friss energiája mindig segít meglátni a dolgok jó oldalát, függetlenül attól, bármilyen váratlanul, előre nem látott módon alakul is egy helyzet. A kapcsolatoknak van életük, és átalakító erejűek lehetnek. Tervezhetünk a jelenre és álmodhatunk a jövőről, mert a jelen pillanat korlátain túlra tekintünk.

  szuz

  Szűz

  A megújuló tavaszi Nap és a Kos újhold a lehetőséget ad arra, hogy megújítsd azokat a régi szokásokat, amelyek már nem szolgálják a terveidet és álmaidat, és szinte új életet kezdj. Ehhez persze kellő merészség szükséges és az ismeretlenbe való ugrásra van szükség, de a rutinból valókiszakadás és a friss látásmódot ígér.

  merleg

  Mérleg

  Sok változás következik ezen a héten, és a belső erőforrásaira kell támaszkodnia. Ha a kapcsolataiban változások történnek, őszintén és sértődések nélkül kezelje őket. Az ön körül lévő körülmények is változhatnak, de nézzen szembe velük nyugodtan, és alkalmazkodjon hozzájuk félelem nélkül.

  skorpio

  Skorpió

  Új lehetőségek, napirendváltás, életmódváltás vagy új szokások elsajátítása-mindezek lehetségesek ezen a héten sőt, ha ezekben már gondolkodott eddig, most van itt az ideje, hogy változtasson és  jobbra váltson. Energiáidat fordítsd a megújulás felé, lehet, hogy nem tud azonnal átalakulni, de a mostani energiájával meg tudja valósítani.

  nyilas

  Nyilas

  Ezen a héten a szokásosnál több energiád lehet, az ötleteid szikráznak, és kreatív erők áradhatnak belőled. A tavasz zsibongó ereje tükröződik a tevékenységeidben, ezért ügyelj arra, hogy a megfelelő irányba tereld. Vágjon bele valami új megtanulásába, például egy új készség, nyelv, technika vagy szakterület.

  bak

  Bak

  Ezen a héten sok minden megújulhat, megváltozhat és átalakulhat ön körül. Minden változásban lássa meg a lehetőséget, és fedezze fel az újdonságban rejlő örömöt. Évek óta szeretett szokásaid tarthatatlanná válhatnak, ha a körülmények megváltoznak, így itt az ideje búcsút mondani neki és elengedni.

  vizonto

  Vízöntő

  A tavaszi nap-éj egyenlőség a teljes megújulás lehetőségét rejti, félelem nélkül belevetheti magát az újdonság felfedezésébe. Jöhetnek váratlan körülmények, új információk, vagy változás a tanulás környezetében. Akár hogy is, az új életedet tiszta lappal kezdheted, ha nem is minden területen de valamelyiken biztosan.

  halak

  Halak

  A tavaszi megújulás lehetőségei nyitva állnak ön előtt, és új, izgalmas helyzetek adódhatnak, amelyekben megtapasztalhatja őket. Legyen bátorságod szembenézni a kihívásokkal, még akkor is, ha rejtett erőforrásokat kell igénybe vennie. Most van itt az ideje a megújulásnak és az álmaid megvalósításának, még akkor is, ha váratlan események következnek be.