Látogatási rend a szeptemberi 24-i egri közgyűlésen és közmeghallgatáson

Tekintettel a járványhelyzetre a szeptember 24-i közgyűlésen – a távolságtartás és a maszkviselés szabályainak betartásával – csak a városvezetés, a képviselők, a testületi anyagot előkészítő köztisztviselők, az ülésszervezők, a napirendhez meghívottak, valamint a nyilvánosságot biztosító Média Eger Kft. munkatársai és az ülésről tudósító fotóriporterek vehetnek részt.

Az önkormányzat kéri, hogy az érdeklődők online kövessék a közgyűlést a TV Eger weboldalán. Azok, akik a Városházán szeretnék követni a közgyűlést, megtehetik az Üvegteremben elhelyezett kivetítő segítségével, saját felelősségre, a távolságtartás és a maszkviselés szabályainak betartásával.

Hasonló látogatási rend vonatkozik a közgyűlést követő közmeghallgatásra is: a díszteremben kizárólag a közgyűlés tagjai, a helyben érdekelt szervezetek képviselői, az ülésszervezők, a nyilvánosságot biztosító Média Eger Kft. munkatársai és az eseményről tudósító fotóriporterek tartózkodhatnak; a felszólalók a díszterem előtt kell, hogy várakozzanak, sorszám alapján szólítják majd őket.

Mindannyiunk egészségének védelme érdekében Eger önkormányzata tisztelettel kéri a fentiek betartását.