Az idei év zöldhulladék gyűjtése a vidéki és az egri lakosság számára 2019. november 22-vel bezárólag tart.
Az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint a térség közszolgáltatója, valamint az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., mint alvállalkozó ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosokat, hogy az idei évben az utolsó „zöldhulladék szállítási” nap 2019.11.22.
Arra kérjük mind a kertes, mind a társasházi lakóövezetben élő ügyfeleinket, hogy a meghirdetett szállítási időpont után keletkezett zöldhulladékot ne a közterületre ill. a hulladéktároló edények mellé helyezzék ki, hanem szállítsák be Társaságunk Eger, Homok út 26. szám, alatti Hulladékudvarába, ahol az ingyenesen egész évben (negyedévente max. 250 kg mennyiségben) leadható.
A Hulladékudvar nyitvatartási ideje:
– hétköznapokon 10-18 h, szombati napokon 8-16 h

A hulladék leadásakor minden esteben be kell mutatni a lakcímkártyát, és a személyi igazolványt is, ill. az utolsó befizetett hulladékszállítási díjat igazoló dokumentumot.
•         családiházas ügyfeleink esetében az utolsó befizetett hulladékszállítás díjának igazolása (csekk, átutalás, csoportos beszedésről szóló bizonylat)
•         társasházi lakók esetében a közös költség fizetését igazoló dokumentum, melyet a közös képviselőktől tudnak bekérni.

Együttműködésüket megköszönve: Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.