TÁJÉKOZTATÁS AZ EGÉSZSÉGHÁZ UTCAI BERUHÁZÁS KAPCSÁN KIALAKULT PARKOLÁSI- ÉS FORGALMIREND VÁLTOZÁSOKRÓL

Tekintettel arra, hogy mind a beruházás, mind pedig az ezzel járó helyzet egy, az előző városvezetéstől örökölt és már lefixált állapot, elsősorban megértésüket és türelmüket, együttműködésüket kéri az önkormányzat ebben a mindenki számára kellemetlen, de szükségszerű helyzetben.

Október 21-től (hétfő) közmű-építési munkák miatt ideiglenesen lezárásra kerül a Kossuth Lajos út felől az Egészségház utca. A gyalogos közlekedés az utca keleti oldalán továbbra is zavartalan lesz. A tömb-belsőben lévő és a patak parti utakat a korlátozás nem érinti, ide behajtani a Klapka György utca felől, a jelenlegi kihajtó úton lehet majd a lakóknak!

A lezárás érinti a tömegközlekedést is. Az 5., 5/A, 8. jelű, továbbá a Noszvajra közlekedő autóbusz járatok útvonala megváltozik. Ideiglenesen megszűnnek a Kossuth Lajos és az Egészségház utcai megállók, a buszok a Klapka György utcán közlekednek majd. A Volánbusz Zrt. a megállókba kihelyezett plakátokon értesíti az utazó közönséget a változásokról.

Az Egészségház utca lakói szükség esetén kérhetik az önkormányzattól, hogy a munkálatok idejére a környező utcákban parkolási engedélyt biztosítson.
A kivitelezési munkák előre láthatóan 2,5-3 hónapot vesznek igénybe. A munkálatok befejezéséről és aktuális állapotáról folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

Kérjük, hogy figyelmesen és ne megszokásból közlekedjenek. Kísérjék fokozott figyelemmel a közúti jelzőtáblák utasításait és informálják lakókörnyezetüket a fentebb leírt változásokról!

Megértésüket, türelmüket és segítségüket ezúton is tisztelettel köszönjük!

Eger MJV Önkormányzata