BURKOLATJAVÍTÁS MIATT SEBESSÉGKORLÁTOZÁS LESZ AZ M3-AS AUTÓPÁLYÁN A HORTI PIHENŐHELYNÉL

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon a Horti pihenőhely térségében lokális burkolatjavítási munkákat végeznek a szakemberek. Emiatt az M3-as autópálya egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A munkálatok a tervek szerint 2019. február 20-án, szerdán és február 21-én, csütörtökön reggel 9 órától 17 óráig tartanak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők szakemberei a korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri, a beavatkozásokat az ő érdekükben végzik.

További információk:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály