Baleset szemtanúit keressük

Egy egri kerékpárost lökött meg autójával.

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 10010/1031/2018 bűnügyi számon eljárást indított közúti baleset okozása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenlegi adatok alapján egy egri férfi közlekedett kerékpárjával 2018. május 11-én 18 óra körül az egri Széchenyi István úton, amikor a Tűzoltó térnél lévő autóbuszöblön keresztülhajtva, jobb oldalról elment mellette egy személyautó. Haladása közben a sötét színű, lépcsőshátú BMW típusú jármű a kerékpáros jobb kézfejét meglökte, aki orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Az ismeretlen rendszámú jármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott a helyszínről.

Az Egri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetnek szemtanúja volt, esetleg a keresett személyautóról, vagy annak vezetőjéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 36/522-111-es számon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.