Maradjon az SZJA 1%-a Egerben!

Kérjük, hogy ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át egri civil szervezeteknek!
Ez Önnek semmibe sem kerül, de nekünk nagyon sokat segíthet vele!

A NAV honlapján (nav.gov.hu) kereshet a felajánlásra jogosult szervezetek között, ahol megtalálja az adószámot is. A szervezet neve nem is szükséges, mert ha elírja a nevet, érvénytelenné válik a nyilatkozata. Az ado1szazalek.hu honlapról is tájékozódhat.

Válasszon ki egy az Ön szívéhez közelálló, fontos tevékenységgel működő nonprofit szervezetet  és tegye meg nyilatkozatát. Egy adózó csak egy civil szervezetnek tehet felajánlást, plusz az egyháznak!

FONTOS!
Ha az adóbevallása beadásakor elmulasztotta a személyi jövedelemadója 1%-át felajánlani,
ezt még utána is megteheti május 22-ig .

A kedvezményezett szervezet adószámával kitöltött  nyilatkozatot tegye egy  postai szabványos méretű borítékba, ragassza le, a ragasztásnál átlósan írja alá. Vigye be személyesen a NAV ügyfélszolgálat irodájába (Eger, Eszterházy tér 3-4.) vagy adja fel postán a 3301 Eger Pf.:140 címre.

Így segítheti a civil szervezetek közhasznú, sokszor életmentő munkáját.
Munkánk sikere az Ön kezében van. Várjuk felajánlásainkat, amit önkéntes munkánkkal megsokszorozunk és a városunkban lakók életminőségének javítására fordítunk.

Az ezzel kapcsolatos kérdéseiket feltehetik: Jakabné Jakab Katalin, az Egri Civil Kerekasztal „Adó1% Bizottság” elnöke, 06-70-366-3778, vagy az egridiab@gmail.hu elérhetőségen.