Mirkóczki Ádám reagálása Gondos István tájékoztatójára

Gondos István, mint Nyitrai Zsolt magyar hangja ismét csúsztat és hazudik. A Fidesz betelepítési kvótákra vonatkozó javaslatát álságosnak tartottuk, mint ahogy bebizonyosodott: igazunk lett. Mi az alaptörvény módosításába bele kívántuk tenni a letelepedési kötvények megszüntetését is, hiszen számunkra az is elfogadhatatlan, ha a migránsok pénzért jönnek. A Fidesz és azon belül Nyitrai Zsolt és Gondos István is mélyen hallgat arról, hogy mára több, mint 20 000 bevándorlónak adott letelepedést a kormány pénzért, és azt sem magyarázták meg, hogy hogyan vettek titokban oltalmazotti státuszba több, mint 3500 migránst, miközben azt hazudják még most is, hogy Magyarországra senkit sem engednek be! A Fidesz a brüsszeli kvótákat már sokszorosan teljesítette, ez az igazi botrány.

A Nők 40 program egy hatalmas átverés volt a Fidesz részéről, hiszen azt hazudták, hogy 40 év szolgálati jogviszony után mehetnek a hölgyek nyugdíjba, de amikor benyújtották a javaslatot a parlamentnek, már nem a 40 év szolgálati jogviszony, hanem a 40 év munkaviszony szerepelt, így mintegy 120 000 nő nem tudott élni ezzel a lehetőséggel. Ez is egy hatalmas átverés volt.

Gondosék hagyják végre abba a hazudozást rólam és inkább mutassák be végre a programjukat, mert nem tudják az itt élők, hogy a korrupción és az ország megfenyegetésén kívül mit ajánlanak a választóknak.

Kérem válaszom teljes terjedelmű, változtatás nélküli közlését!
Tisztelettel: Mirkóczki Ádám