MEGJELENT A VÁROSI „SPORTPÁLYÁZAT”

Mint minden évben, Eger Önkormányzata ismét meghirdette az egri sportszervezetek támogatására, 2018-as, városunkban rendezendő szabadidős- és élsportesemények rendezési költségeinek támogatására, valamint egyéni sportolók versenyzésének, továbbá fogyatékos és mozgássérült sportolók támogatására irányuló pályázatát. A kiírás megtalálható és az adatlap letölthető az eger.hu oldalon, a „Városháza” menüben, a pályázatok-hirdetmények között.

Közvetlen link: http://eger.hu/hu/varoshaza-fo/palyazatok-hirdetmenyek-17/c/palyazat-sportszervezetek-reszere-18736

A pályázat célja, hogy Eger város polgárainak színvonalas szabadidős sportprogramok biztosítása, egyéni sportolók rangos sporteseményeken történő részvételének elősegítése.

A pályázat benyújtási határideje: 2017. december 15.

Pályázni versenyek, tornák, kupák rendezésével lehet. Támogatási igényt csak olyan társadalmi szervezetek nyújthatnak be, akiknek hatályos köztartozásuk nincs. Az elbírálás során előnyt élveznek az utánpótlás nevelésére kiemelt figyelmet fordító, klubok, egyesületek, szakosztályok. A pályázat keretében profitorientált programok, vagy a már más költségvetési forrásból finanszírozott rendezvények nem támogathatók.

A pályázatokban megjelölt sporteseményeket legkésőbb 2018. december 31. napjáig kell megrendezni, illetve a kapott támogatást a fenti időpontig fel kell használni. A nyertes pályázónak – a vele kötött szerződésnek megfelelően – szakmai és pénzügyi beszámolót kell készítenie a programot követő 30 napon belül, de legkésőbb 2019. január 31. napjáig.

A pályázatokról Eger Közgyűlése hoz döntést.

A pályázati anyagot személyesen, a Polgármesteri Hivatal Humán Szolgáltatási Irodájára kell eljuttatni (lehetőség szerint géppel kitöltve) Kovács Ivett ügyintézőhöz.

Elérhetőségek:
Cím: 3300 Eger, Kossuth u. 28.
Telefon: 36/521-926
E-mail: kovacs.ivett@ph.eger.hu