Nyitrai Zsolt: A Soros-tervet meg kell állítani

Megkezdték a nemzeti konzultációról szóló levelek kézbesítését, a kormány abban bízik, hogy minél többen kitöltik, visszaküldik, erre az interneten is lehetőség van – mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott a Védjük meg Magyarországot! című országjáráshoz kapcsolódó edelényi fórum előtt csütörtökön.

edeleny_forum_b

A miniszterelnöki megbízott, fideszes országgyűlési képviselő a Borsod-Abaúj-Zempléni településen úgy fogalmazott: a múlt héten az Európai Unió parlamentjének szakbizottsága “gyakorlatilag megkezdte a Soros-terv végrehajtását, amely egy kötelező felső határ nélküli betelepülési kvótáról szól”.

Nyitrai Zsolt közölte: mindenki, aki azt mondja, hogy nincs “Soros-terv”, nézze meg az Európai Parlament hivatalos dokumentumait. “Van egy terv, és a kormány ezért kezdeményezett konzultációt a párbeszédre alapozva” – tette hozzá.

Hangsúlyozta: a konzultáció Soros György “veszélyes tervéről szól”, amely éves szinten egymillió migránst telepítene be Európába, szól a kerítések lebontásáról, és arról is, hogy minden migráns évente 9 millió forintnak megfelelő eurót kapjon lakhatásra, megélhetése finanszírozására.

Ezt nem engedhetjük meg, ezt az egész Soros-tervet meg kell állítani” – jelentette ki Nyitrai Zsolt, hozzátéve: ezért is fontos, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban, töltsék ki a kérdőívet, ehhez a kormánypárti országgyűlési és önkormányzati képviselők, polgármesterek, aktivisták minden segítséget megadnak.