Két, anya nélkül maradt gyermek vár segítséget

A közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt a 34 éves B. Tóthné Lakatos Edina, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának biológia-kémia szakos tanára. Maga után hagyta szerető férjét, aki szintén az Eszterházy Egyetem oktató munkatársa, valamint két csodás pici gyermekét, Boglárkát, aki 3 éves, és a 2 éves kisfiát, Bencét.

A rendezett körülmények között élő egri pedagógus házaspár a közös életük elején járt. Tervezték a jövőjüket, hitelt vettek fel. Edina tragikusan váratlan halála nem kizárólag szinte feldolgozhatatlan lelki terhet ró a család minden tagjára, hanem mindemellett nagy anyagi létbizonytalanságot is.
A család munkatársai, barátai kérnek minden jó érzésű, segíteni tudó, és segíteni akaró embert, hogy a két kisgyermek megsegítésére adakozni szíveskedjenek, és értesítsék erről azon ismerőseiket, akikről feltételezik, hogy szintén tudnak segíteni.

Az özvegy férj, B. Tóth Szabolcs bankszámlaszáma:
Raiffeisen Bank 12033007-01096983-00100007

A pénzadományon túl bármi olyan szolgáltatást, tárgyi ajándékot szívesen fogad a család, ami megkönnyítheti a két kisgyermekes család további életvitelét.