Igazi zenei csemegék a Márai Központ szabadtéri színpadán

Igazán nem panaszkodhatnak a könnyűzene egri hívei arra, hogy ne lenne miből válogatniuk, hiszen a Szépasszonyvölgyi Márai Központ szabadtéri színpada szinte az egész nyár során nívós programokkal szórakoztatja a hevesi megyeszékhelyen élőket és a várost felkereső turistákat.

LM_6196

Így volt ez legutóbb a P. Mobil koncertjén is, ahol már önmagában az is élmény volt, hogy az ember újra élőben láthatja-hallhatja a ’70-es, ’80-as évek híres rockbandáját. Az együttesnek olyan szerzemények köszönhetők, mint a Kétforintos dal, a Menj tovább, vagy az Utolsó cigaretta. Az pedig külön kuriózum, hogy a Schuster Lóránték fellépésére ellátogató egri közönség már azokat a dalokat is élvezhette, amelyek a jövő hónapban megjelenő “Csoda történt” című új albumon kaptak helyet.

LM_6109

Hasonlóan izgalmasnak ígérkezik „A mindenségen át – In memoriam John Lennon” című musical is, amit a Mohos Péter–Pinczés István szerzőpáros jegyez, s amelyet július 28-án este fél 9-kor nézhetnek meg a Márai központba látogatók. A szervezők ezúttal is sok-sok kiegészítő programmal várják mindazokat, akik kíváncsiak a tragikus sorsú „gombafejű” életét és zenei munkásságát feldolgozó műre. Az est folyamán egy tárlatvezetésre is sor kerül, köszönhetően az ebből az alkalomból a helyszínre kitelepülő egri Beatles-múzeumnak, az előadást követően pedig a retro jegyében egy hatalmas built és értékes nyereményekért folyó Beatles-karaoke-t is ígérnek a szervezők.

mindensegen_at_plakat (1)