Egyedülálló attrakció Egerben és az egész régióban a Szépasszony-völgyi Márai Központban tavaly óta működő Kertmozi. A Szépasszony-völgy különleges hangulatot, a megújult Márai Központ minden igényt kielégítő nézőtere és kiszolgáló létesítményei tökéletes helyszínt adnak egy könnyed, nyáresti kikapcsolódáshoz.

LM_2459

A különleges hangulathoz a szervezők különleges filmélményeket ígérnek, hiszen a Kertmozi ezen a nyáron a legjobb premier filmeket vetíti. Már sokakat csábított filmnézésre a Gru3, ahol a Minyonok újabb kalandjai szórakoztatják a családokat. Az izgalmakat kedvelőknek a Transformers legújabb folytatása nyújt szórakozást, de a Pókember, a Baywatch is igazi nyáresti kikapcsolódást ígér. A legújabb premier pedig a Majmok bolygója – Háború. És ez csak a július, augusztusban természetesen újabb premier filmek érkeznek.

LM_2475

Bár egy moziban mindig a film a legfontosabb, a Szépasszony-völgyi Márai Központ Kertmozija egy sokkal összetettebb élményt kínál, ahol a filmek is látványosabbak, izgalmasabbak. Előtte és utána pedig a hangulatos pincék nyújtanak másfajta, de szintén igazán kellemes élményeket.