Vállalkozók Napja

Az államnak nem megnehezítenie, hanem megkönnyítenie kell a vállalkozók dolgát, amelynek érdekében a kormány és a VOSZ folyamatos párbeszédére van szükség – hangzott el a 17. alkalommal megrendezett vállalkozók Napján a fővárosban. Az eseményen az Év Vállalkozója kitüntetést vehette át Csorba György, a Multipack Műszaki Fejlesztő Kft., illetve Farkas József, a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Dobróka Tamás, a HE-DO Útépítő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tulajdonosa.

 

Öt Heves megyei vállalkozó is elismerésben részesült az Év Vállalkozója díj átadásán, köztük Dobróka Tamás, a He-Do Kft tulajdonosa is.

Vállalkozók Napja – átadásra került az év vállalkozója díj

Öt Heves megyei vállalkozó is elismerésben részesült az Év Vállalkozója díj átadásán, köztük Dobróka Tamás, a He-Do Kft tulajdonosa, Csorba György (Multipack) és Farkas József (Sanatmetal) is.

Az államnak nem megnehezítenie, hanem megkönnyítenie kell a vállalkozók dolgát, amelynek érdekében a kormány és a VOSZ folyamatos párbeszédére van szükség – mondta Lázár János a 17. alkalommal megrendezett vállalkozók Napján a fővárosban.

Az eseményen minden megye képviseletével közel 600 vállalkozó vesz részt. Ádám Imre, a Vállalkozók Országos Szövetségének soros elnöke külön kiemelte, hogy a VOSZ neve egyben összeforrt a Prima díjakkal is, ami azért is örömteli, mert ezek a díjak képesek a társadalom egészére jobbító hatással lenni.

A hagyományoknak megfelelően az esemény végén átadták az ország legkiválóbb vállalkozóinak a rangos díjakat. A VOSZ elnökségének döntése alapján 63 vállalkozó kapott elismerést.

Az ÉV Vállalkozója 2015-ben: Dobróka Tamás

Az eseményen az Év Vállalkozója kitüntetést vehette át Csorba György, a Multipack Műszaki Fejlesztő Kft., illetve Farkas József, a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Dobróka Tamás, a HE-DO Útépítő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tulajdonosa.

Ev-vallalkozoja-dij-Dobroka-Tamas-He-Do-KftAz ünnepségen emellett köztársasági elnöki és nemzetgazdasági miniszteri elismerések is átadásra kerültek.