Egri Sportcentrum SE II. – Hevesvezekény 3-3

A labdarúgó megyei IV. osztály tizedik fordulójában döntetlent játszott az Egri Sportcentrum SE második csapata. A vendég Hevesvezekény már két góllal is vezetett, de az egriek öt perccel a vége előtt egyenlítettek. 3-3 lett a végeredmény. Vasárnap az Andornaktálya következik, idegenben.

A labdarúgó megyei IV. osztályban már a tavaszi mérkőzéseket játszották ezen a hétvégén, ugyanis a 10. forduló találkozóival elkezdődött a visszavágók sora. Az Egri Sportcentrum II. csapata, mivel a megyei I. osztályban szereplő Egerszalók ugyanabban az időpontban a Felsővárosban játszott, most a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban fogadta a Hevesvezekény együttesét. Az első fordulóban 1-1-es döntetlent játszott egymással a két csapat.
Egri helyzetek után Rabi László révén, bedobást követően a piros mezben játszó hazai csapat szerzett vezetést az első félidő 20. percében. Erre válasz a második 45 percben érkezett, méghozzá 10 perc alatt három is. A Hevesvezekény részéről először a házi gólkirály Keskeny Péter vette be Loj kapuját a 49. percben, majd az egri kapus könnyelműségét kihasználva Uzelman Ádám szerzett vezetést a vendégeknek az 54. percben. Öt percre rá Bakos elfutása után ismét Uzelman volt eredményes. 3-1-es vendégvezetés után kapcsolt magasabb sebességi fokozatba a Sportcentrum és még a lefújás előtt szó szerint kétszer is a vezekényi kapuba paszírozták a labdát, előbb a csereként beállt Szabó Zoltán a 82., majd a 85. percben Nyilas László a szöglet után a kapus Tóth István nagy hibáját váltotta gólra. 3-3 lett a végeredmény. A harmadik Sportcentrum vasárnap 13:30-tól az első helyezett Andornaktálya vendége lesz.