Razzia Egerben

Diákok kedvelt szórakozóhelyét ellenőrizték Egerben a hatóságok. Az éjszakai akcióban a rendőrség kábítószerre utaló nyomokat keresett, a társszervek tűzvédelmi, munkajogi és kereskedelmi szempontból vizsgálták meg a szórakozóhelyet.

Több bejelentés is érkezett a napokban a rendőrséghez, hogy egy diákok által kedvelt egri szórakozóhely túl hangos, zavarja a lakók nyugalmát.
Kedd éjszaka a rendőrség munkatársai ellenőrzést tartottak a helyszínen a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nemzeti Adó és Vámhivatal, valamint a Heves Megyei Kormányhivatal bevonásával.
A hatóságok azt vizsgálták, megfelel-e a tűzvédelmi, munkajogi, kereskedelmi szabályoknak a szórakozóhely, valamint kábítószer árusítására, használatára utaló nyomokat is kerestek.

Soltész Bálint sajtószóvivő, Heves Megyei Rendőr-főkapitányság:
– Az egri rendőrkapitányság több társszerv bevonásával egy közös, összevont ellenőrzést tartott október 15-én az éjszakai órákban. Jogsértő cselekményt munkatársaink nem észleltek. Hasonló jellegű ellenőrzésekre más helyszíneken továbbra is számíthatnak a fiatalok, amely a biztonságukat szolgálja.

Súlyos szabálytalanságot egyik hatóság sem állapított meg.