Utolsó meccs

A felnőtt bajnokságokban szereplő egri vízilabda csapatok közül a férfi OB I/B-ben szereplő Eszterházy Károly Főiskola együttes játszotta az utolsó mérkőzést a felújítás előtt álló Bárány uszodában. A főiskolás fiúk gól gazdag, győztes mérkőzéssel búcsúztak a régi Báránytól: 21-16-ra nyertek a Szolnok második csapata ellen.

A Magyar Vízilabda Szövetség szabályzatában az szerepel, hogy nyitott medencében október 15. és március 15. között nem lehet bajnoki mérkőzéseket játszani. A férfi és a női OB I-es csapat minden hazai mérkőzését a Bitskeyben játssza, az OB II-es Egri Vízmű Cegléden szerepelt, így a felnőtt csapatok közül az OB I/B-s EKFSC-nek volt lehetősége utoljára a régi, felújítás előtti Bárányban játszani, méghozzá a Szolnok második csapata ellen.
Az első két negyed után 9-9 volt ekkor az állás. A harmadik negyed végén 13-12-es egri vezetésnél jött a kulcsmomentum. A szolnoki Nagy Richárd a Párkányi Ákosnak centerbe betett labdára olyan nagy lendülettel érkezett, hogy Párkányit a víz fölött megütötte. Ezért Zám Attila játékvezető 4 perces kiállítást ) és büntetőt ítélt. Ezzel el is dőlt a mérkőzés, amit végül az egri főiskolások 21-16-ra nyertek.
Az új játékosok közül négy góllal mutatkozott be Biros Barnabás, Szalai Gábor pedig hárommal. Két forduló után 6 ponttal az EKFSC a Tatabányával együtt vezeti a B-csoportot. Szombaton az utolsó Békéscsabához utaznak Molnárék.