Váltásra biztatott Vona Gábor

Bátran szavazzanak a Jobbik polgármesterjelöltjére az egriek, egy város sikeressége ugyanis nem a városvezető pártállásán, hanem az alkalmasságán múlik – jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke Egerben. A pártvezető szerint ha Mirkóczki Ádám polgármester lesz, abból csak előnyük származik majd az egrieknek és a város nem fog pályázati forrásoktól elesni.

Stagnálás, egy helyben toporgás vagy fejlődés és rend, ez a választás tétje, két lehetséges útja – mondta Vona Gábor sajtótájékoztatón. A Jobbik elnöke Egerben kampányolt pártja egri polgármesterjelöltje, Mirkóczki Ádám mellett. A pártelnök arra buzdította az egrieket, hogy ne a pártlogókat, hanem a jelöltek személyét és programját vegyék figyelembe, tehát ne a “logó-parazitákra” szavazzanak. Egy város sikerességében nem a polgármester pártállásának, hanem agilitásának, kapcsolati rendszerének van szerepe, így bátran szavazzanak a Jobbik jelöltjeire – hangoztatta Vona Gábor.

A pártvezető hozzátette: a Jobbik 12 képviselőjelöltjének támogatását is kéri az egriektől, a polgármester ugyanis hatékonyabban tud dolgozni, ha megfelelő támogatottsága van a képviselő-testületben.

Mirkóczi Ádám polgármesterjelölt kiemelte, hogy az elmúlt 8 évben Egerben jelentős döntések zárt ajtók mögött dőltek el, ő azonban nyíltan, a lakosságot megkérdezve, bevonva kíván politizálni.

Mirkóczki szerint az biztos, hogy a Jobbik jobban szerepel a hétvégi választáson, mint 4 éve, vagy akár mint tavasszal.