Serdülő ökölvívó országos bajnokság

Két arany, egy ezüst és négy bronzéremmel zárták a hétvégi, egri rendezésű serdülő ökölvívó bajnokságot az Egri Városi Sportiskola versenyzői. Az összetett pontversenyt is az egriek nyerték, megelőzve a Vasas csapatát.

Eredetileg nem Eger lett volna a házigazda, de végül a szövetség kérésére beugróként vállalta a rendezést az Egri Városi Sportiskola. Dorkó Péter tanítványai közül a serdülő bajnokságban 10 hazai sportoló lépett a szorítóba. Közülük hárman döntőztek. A 40 kg-os súlycsoportban Lakatos Márk vecsési, míg a 43 kg-osok között Berecz Lionel kaposvári ellenfelét egyhangú pontozással legyőzve lett bajnok. A harmadik döntős, Paczók Patrik ezúttal kikapott, második lett.
Ezen kívül még négy bronzérmet szeretek az egriek. Az 50 klub több mint 140 versenyzőjét felvonultató eseményen a pontversenyt az Egri Városi Sportiskola nyerte, megelőzve a Vasast. Október végén ismét ökölvívó országos bajnokság helyszíne lesz Eger, akkor a női mezőnyt legjobbjait láthatjuk majd a Pásztorvölgyiben versenyezni.