Fidesz: Kisgazda támogatás Egerben is

A kisgazdákkal együtt összesen 8 szervezet állt a Fidesz mellé, ami példás összefogást, közös gondolkodást mutat- hangzott el sajtótájékoztatón. Az eseményen Dr. Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke és Habis László, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje beszélt a szövetségről. Elhangzott az is, hogy a jövőben fejleszteni szeretnék Eger külterületeit.

Aki a Fideszre szavaz, egy erős összefogás és kormányzás mellett teszi le a voksát – mondta Dr. Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselő, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke Egerben. A politikus emlékeztetett, hogy 2002 óta működnek együtt a Fidesszel, politikusaik szerte az országban képviselik a hagyományos kisgazda értékrendet. Habis László, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje kiemelte, hogy a kisgazdákkal együtt összesen 8 szervezet állt a Fidesz mellé, ami példás összefogást, közös gondolkodást mutat. Egerben több, mint ötezer ember megélhetése függ a szőlő- és bortermeléstől, róluk sem fogunk elfeledkezni- jelentette ki Habis László.

A polgármesterjelölt hozzátette, a helyi termékek helyben értékesítését kell erősíteni, de szeretnék azt is, hogy az egri közgyűlésben legyen az agarárgazdaságból élők érdekeit védő szakember. Gál Tibor képviselőjelölt édesapja elkötelezett kisgazda volt, az ifjú borász és politikus azt mondta, örömmel vállalta, hogy továbbviheti a kisgazda értékeket. „A Fidesz és a Kisgazda Polgári Egyesület együttműködéséből -borász hasonlattal- csak kiváló minőségű cuvée, azaz házasítás jöhet létre”- fogalmazott Gál Tibor.