Fidesz családi nap

Családi napra invitálta a Heves megyeieket a Fidesz. A felsőtárkányi tónál, a közéleti sátorban egymást váltották az ismert politikusok. Szó esett aktuálpolitikai kérdésekről és a kampányról, de faggatták a vendégeket hobbijukról, családjukról, a politika melletti mindennapokról is.

Második alkalommal rendezett családi napot a Fidesz-Magyar Polgári Párt a felsőtárkányi tónál. Politikusok és családjaik, pártszimpatizánsok és érdeklődők vettek részt az eseményen, aminek célja egyaránt volt a politikai eszmecsere és a szabadidő eltöltése.

A közéleti sátor vendége volt Borboly Csaba, Hargita megye Tanácsának elnöke is, aki a székely autonómia kérdése és a skót népszavazás párhuzamairól, különbözőségeiről beszélt.

Nagy érdeklődés fogadta a párt alelnökét, Pelczné Dr. Gáll Ildikót, aki az Európai Parlamentben is alelnöki posztot tölt be. A politikusnő szólt a háziasszonyi, édesanyai, feleségi és politikusi szerepek egyensúlyának megteremtéséről, és arról, hogy fontos a nők politikai szerepvállalása.

A közéleti sátorban egymást váltották a megye fideszes polgármesterei, képviselői is. Sorra vették a megye fejlődési irányait, az elmúlt időszak fontosabb eredményeit. Elhangzott, hogy a kampány hátralévő két hetében is a választókkal való személyes találkozásokra, beszélgetésekre koncentrálnak majd.

A családi napra sokan érkeztek gyerekekkel. Lehetett pingpongozni, tollasozni, csocsózni, a korgó gyomrokat pedig babgulyással tölthették meg.