Utcára viszi kampányát Nyíri Iván

A független polgármesterjelölt kampánygyűlések helyett személyesen beszélget a választópolgárokkal Eger problémáiról, jövőjéről.

Nyíri Iván szerint az embereknek elegük van abból, hogy – mint fogalmozott – pártgyűlésekre rendelik őket, ezért a független polgármesterjelölt kampánygyűlések helyett személyesen keresi fel a választópolgárokat.

Nyíri Iván, független polgármesterjelölt:
– Azt gondoltam, hogy sokkal egyszerűbb, ha az ember odamegy a kampányával, ahol az emberek vannak, és egyenként elbeszélget velük. Olyanokkal is akik támogatják, de főleg olyanokkal, akik nem tudják, hogy kit támogassanak, kire szavazzanak. A legérdekesebb beszélgetéseket olyanokkal folytatok, akik nem szeretnének engem támogatni.

A politikus elmondta: főként a külvárosokban, utcákon, tereken, boltok és lépcsőházak előtt beszélget az emberekkel, mert szerinte ezeken a hétköznapi helyszíneken jobban megnyílnak, őszintébben mernek problémáikról, a városról alkotott véleményükről, elképzeléseikről beszélni.

A polgármesterjelölt legfontosabb céljai között említette új munkahelyek létrehozását, a közbiztonság megteremtését, a szolgáltató ipar összehangolását a turizmussal. Nyíri Iván hangsúlyozta az évszázadok alatt felhalmozott egri érték és tudás felhasználása Eger fejlődésének záloga.