Megyei II. osztály: Egri SSE – Csány 4-2

A labdarúgó megyei II. osztályban rangadót játszott a listavezető Egri Sportcentrum az 5. Csány ellen. Fél óra csúszással indult a mérkőzés, mert késtek a vendégek. Az egriek továbbra is vezetik a bajnokságot, miután 4-2-re legyőzték ellenfelüket. Szombaton a Mátraballa következik, idegenben.

Negyed óra játék után az Eger szerezett vezetést. Lehóczky Zsolt jól eltalált szabadrúgásánál esélye sem volt a Juhásznak. A félidő lefújása előtt nem sokkal még Tompos is betalált, így 2-0-ás egri vezetéssel fordultak a csapatok. A 49. percben Lóth mint kés a vajon, úgy ment át az egri védelmen. Aux becsúszva szerelt, Csontos védett, de a kipattanó pont Szajkó elé került, aki közelről nem hibázott, 2-1. Két perccel később Szucsik 16 méterről elengedett lövését csak kiütni tudta Juhász, éppen az érkező Tompos elé, aki a kapus fölött emelt a hálóba, 3-1 az Egernek. Az 59. percben megint az egri védelem teljes asszisztálása kellett ahhoz, hogy Szajkó másodszor is bevegye Csontos kapuját, 3-2. Több veszélyesebb csányi helyzetet követően a 86. percben Szucsik Horváth Péter kényszerítőjével egészen az ötösig ment, onnan tálalt a másik oldalon érkező Szécsihez. A fiatal játékos első gólját szerezte a felnőttek között, 4-2-re nyert az Eger.
Szabó Béla és Pápai Zoltán most is három fiatalt dobott be a mély vízbe. Szécsi közülük gólt is lőtt.
Hat forduló után veretlenül, öt győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a mezőnyt az Egri Sportcentrum SE
Szombaton az alsóházi Mátraballa következik, idegenben.

Megyei II. osztály, 4. forduló
Egri Sportcentrum SE I. (1.) – Csányi SE (5.) 4-2 (2-0)
Eger, Felsővárosi Sporttelep, műfüves pálya, 60 néző. 2014. szeptember 13. V.: Daru Sándor (Rézműves Ferenc, Kocsárdi Patrik)
ESSE: Csontos R. – Lehóczky Zs., Dóczi I. (Burka M., 7.), Nagylaki D., Grassi U. (Redele R., 63.) – Csohány G., Csohány T., Aux P., (Horváth P., 73.), Szucsik Á., Farkas Zs. (Szécsi A., 83.), Tompos K. Játékos-edzők: Szabó Béla, Pápai Zoltán.
Csány: Juhász D. – Kovács D., Józsa A., Erdélyi Z., Vidák T., Horváth K. (Pethes A., 69.), Micskó N., Tamás T., Lóth Á., Szajkó Á., Mága A. Edző: id. Mága Alfonz.
Gólszerzők: Lehóczky (16.), Tompos (42., 51.), Szécsi A. (86.) ill. Szajkó Á. (49., 59.)
Sárga lap: Mága A. (41.), Szucsik (65.), Micskó (68.), Tamás (80.)

Következő mérkőzés:
Megyei II. osztály, 7. forduló
Mátraballai FK (16.) – Egri Sportcentrum SE (1.)
2014. szeptember 20., 16:00, Mátraballa