Elkészült a Jobbik programja

Nyilvánosságra hozta választási programját a Jobbik. Mirkóczki Ádám polgármesterjelölt szerint minden pontja az egriek pozitív diszkriminációját szorgalmazza. Mirkóczki Ádám egyúttal nyilvános vitára hívta ki Habis László polgármestert.

A Jobbiktól már mindenki megszokhatta, hogy nem árul zsákbamacskát, ismét teljes programmal álltak elő a választás előtt – mondta Mirkóczki Ádám. A Jobbik polgármesterjelöltje hangsúlyozta, hogy minden egyes pont az egriek pozitív diszkriminációját segíti elő.
A politikus a programból kiemelte, hogy minden önkormányzati fenntartásban álló intézményben 10-15 százalékos kedvezményt biztosítanának az egrieknek, e mellett csökkentenék a helyi vállalkozások adóterheit és a helyben végzett beruházásokat első körben egri vállalkozókra bíznák. Ezen túl megreformálnák a közmunka rendszerét, ahogy Mirkóczki Ádám fogalmazott, értelmes munkát adnának a munkásoknak. A Jobbik továbbra is kiemelt feladatának tekinti a közbiztonság megszilárdítását, a rendről nem beszélni kell, hanem megszilárdítani azt – fogalmazott a polgármesterjelölt. A megválasztott képviselők nem uralkodnak a városon, sokkal inkább szolgálják az itt élőket, így az említett program kötelezővé tenné a városatyáknak fogadóórák, lakossági fórumok rendszeres megtartását. Mirkóczki Ádám egyébként nyilvános vitára hívta ki Habis László polgármestert.