Új vezető a zeneiskola élén

Gulyás László, az Egri Szimfonikus Zenekar alelnöke lett az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola megbízott igazgatója. Mint mondta: arra törekszik, hogy megtartsa az intézményben folyó kiegyensúlyozott munkát és a kiváló szakembereket, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy nyisson a város felé és a gyerekek az intézmény falain kívül is bemutatkozhassanak.

Az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola korábbi vezetője, Barczi-Benett Edina családi okokból Angliába költözött, utódja, Gulyás László megbízott igazgatóként indítja el az idei tanévet. Az új vezető úgy fogalmazott: komoly kihívás, ugyanakkor nagy megtiszteltetés számára az intézmény vezetése.
Hozzátette: arra törekszik, hogy megtartsa az intézményben folyó kiegyensúlyozott munkát és a kiváló pedagógusokat, de fontos számára az is, hogy nyisson a város felé, a gyerekek koncertjeit az intézmény falain kívül is minél gyakrabban hallja a közönség. Gulyás László egyébként trombitán játszik, korábban a zeneiskola pedagógusa volt, jelenleg az Egri Szimfonikus Zenekar alelnöke.