Egri Sportcentrum SE I. – Hevesi LSC I. 3-1

A labdarúgó megyei II. osztály negyedik fordulójában ezúttal a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban fogadta ellenfelét, a Heves csapatát az Egri Sportcentrum együttese. A félidőben még a vendégek vezettek 1-0-ra, viszont a második játékrészben fordított az Eger. 3-1-re nyert a Sportcentrum. Szerdán pótolják az egriek az első fordulóból elmaradt Novaj-Ostoros elleni találkozót, míg szombaton a Tarnaleleszhez utaznak.

Már az első percekben támadólag lépett fel az Eger, az első gólt mégis a fehér mezes vendégek szerezték. A 12. percben szöglet után Pusoma Róbert ívelésére Besenyei Ferenc érkezett, akit egyedül hagytak az egri védők, így könnyedén fejelt a kapuba, 0-1. Megfogta a gól az Egert, többször került még helyzetbe a Heves, de a védelem a helyén volt. Fordulás után alig telt el négy perc és jött az egyenlítés. Árvai szlalomozott végig a jobb oldalon. Az alapvonalról visszatett labdát az érkező Csohány Tamás vágta a léc alá, 1-1. Három perc múlva Besenyei Ferenc próbálkozott ismét, de Csontos a lécre tolta a közeli fejest. A 74. percben a 16-oson belül a szerelni igyekvő Szabó Róbert kezezett, amiért járt a büntető. A csereként beállt Farkas Zsolt nem hibázott, 2-1 a Sportcentrumnak. A 88. percben aztán eldőlt a mérkőzés. Szucsik a félpályáról indulva sorra rázta le a védőket. Szabó Róbert megállította, de az elpattanó labda Farkas elé került, aki 16 méterről tekert el a vetődő kapus mellett a hosszú oldalra, 3-1-re nyert az Egri Sportcentrum.
A csapat szerdán, Novajon pótolja az első fordulóból elmaradt találkozót, majd szombaton a Tarnaleleszhez utaznak.

Megyei II. osztály, 4. forduló
Egri Sportcentrum SE I. – Hevesi LSC I. 3-1 (0-1)
Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 150 néző. 2014. augusztus 30. V.: Mencsik László (Kis Zsolt, Molnár László)
ESSE: Csontos R. – Kakuk, (Lipták), Dóczi, Somogyi, Szász – Árvai (Szabó Bálint), Aux P. (Fejes), Csohány T., Szucsik – Tompos (Horváth P.), Csohány G. (Farkas Zs.). Játékos-edzők: Szabó Béla, Pápai Zoltán.
Heves: Nagy A. – Budai I. G. (Bálint), Szabó R., Veres, Bóta – Pusoma R. (Betenbuk Zs.), Vágó (Pusoma P.), Besenyei Zs., Kiskartali – Besenyei F., Korsós. Edző: Balázs Tihamér.
Gólszerzők: Csohány T. (49.), Farkas Zs. (74 – 11-esből, 88.) ill. Besenyei F. (13.)
Sárga lap: Aux P. (40.), Pusoma R. (62.), Szabó R. (74.), Dóczi (76.), Veres (87.), Budai I. G. (87.)

Következő mérkőzés:
Megyei II. osztály, 1. fordulóból elmaradt mérkőzés
Novaj-Ostoros SE – Egri Sportcentrum SE
2014. szeptember 3., 16:30, Novaj

Megyei II. osztály, 5. forduló
Tarnaleleszi MSE – Egri Sportcentrum SE
2014. szeptember 6., 16:30, Tarnalelesz