Horváth László: Nem kicsi a tét

Nem kicsi a tét az önkormányzati választásokon, most dől el, kik, milyen irányba vezetnek egy-egy kis közösséget a következő öt évben – mondta Horváth László fideszes országgyűlési képviselő. Azt is mondta: a kormány egy sikeres és erős Magyarország felépítése mellett kötelezte el magát, ez csak akkor sikerülhet, ha Magyarország megyéi és települései is erősek és sikeresek. Heves megye 2. számú választókerületében 73 önkormányzati képviselőjelölt, 29 polgármesterjelölt indul fideszes színekben.

2014. a választások éve – kezdte Horváth László országgyűlési képviselő a Fidesz-KDNP jelöltjeinek bemutatását. Tavasszal egyértelmű és erős felhatalmazást adtak a választók a Fidesznek a kormányzásra, majd az EP-választás után kiderült: a nemzeti érdekek védelme és képviselete is megjelenik az unióban. Az önkormányzati választásokon a tét nem kicsi – fogalmazott a fideszes országgyűlési képviselő – most dől el, hogy egy-egy kis közösséget kik, milyen irányban vezetnek a következő öt évben. A Fidesz-KDNP felkészült a választásokra – jelentette be Horváth László.
1148 polgármesterjelölt indul fideszes színekben országosan, Heves megye 2. sz. választókerületében 29. Négy független jelöltet is támogat a Fidesz. 73 önkormányzati képviselőjelöltjük van.
A sajtótájékoztató végén külön bemutatkoztak a városokban induló polgármesterjelöltek: Tatár László Gyöngyösön, Eged István Pétervásárán, Farkas Sándor Verpeléten, Bajzát Zsolt Bélapátfalván, Hevér Lászlóné Gyöngyöspatán mérkőzik meg fideszes színekben.