Indul az évad

Tragikomédia, musical, táncjáték és dráma is szerepel az idei évadban a Gárdonyi Géza Színház színpadán – számolt be Blaskó Balázs igazgató a színház évadnyitó társulati ülésén. A megnyitón elhangzott: közel húsz millió forintból újul meg a színház hang- és fénytechnikai berendezése.

Változatosabb műfaji kínálat várja az idei évadban az egri színház közönségét – mondta Blaskó Balázs igazgató a társulat évadnyitó ülésén. A könnyedebb darabok, pl. musical, vagy revüoperett mellett tragédia, monodráma is szerepel a repertoárban. Látható lesz többek között a Az öreg hölgy látogatása, a Bál a Savoyban, a Légy jó mindhalálig és a Rómeó és Júlia is, a gyerekeket a Palacsintás király, a Pumukli és a Szaffi várja. Habis László polgármester úgy fogalmazott: azt reméli, hogy az évad repertoárja tovább növeli a színház népszerűségét. Blaskó Balázs hozzátette: az évadra több mint húsz millió forintból felújították a színház hang- és fénytechnikai berendezésit.
Az évadnyitó társulati ülésen bemutatták a színház és a tánctagozat új tagjait, érkeztek művészek többek között Miskolcról, Zalaegerszegről és Budapestről is. Az első bemutató Az öreg hölgy látogatása lesz szeptember 26-án Csiszár Imre rendezésében.