Beköltöztek – két hétig blogol egri élményeiről Renáta és Bálint

Beköltözött Egerbe Renáta és Bálint. A fiatal színészházaspár a Költözz Egerbe! pályázat idei nyertese. Két hetet tölthetnek majd városunkban, közben csak annyi dolguk lesz, hogy megismerjék Eger minden szegletét és naponta blogoljanak élményeikről.

Egy kis bordó autóval gördült be Egerbe Renáta és Bálint. A fiatalok az idei Költözz Egerbe! pályázat nyertesei. A felhívásra olyan párok jelentkezését várták, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában és a blogok világában, otthonücsörgés helyett, pedig inkább ellátogatnak a hazai kulturális programokra, fesztiválokra. Mindezt pedig megosztják az egész országgal. Ez lesz a páros feladata is, két hétig írnak majd egri élményeikről.
Sűrű volt már az első nap is amit Egerben töltöttek. Érkezésük után nem sokkal Habis László polgármester fogadta és mutatta be őket a sajtónak. A helyszín a megújulóban lévő Városháza díszterme volt. A polgármester egri pólókat és egy-egy VIP kártyát is átadott a párosnak. A fiatalok nagy izgalommal várják az elkövetkező két hetet.A bemutatást követően este Rázsi Botond alpolgármester látta vendégül a párt. Azóta pedig megszületett az első blogbejegyzés is. Renáta és Bálint egri kalandjait a koltozzegerbe.blog.hu oldalon, vagy a pályázat facebook oldalán lehet nyomon követni.