A Jobbik szerint jó eséllyel vágnak neki a választásnak

Nagyágyúkkal állunk az emberek elé – fogalmazott Vona Gábor, a Jobbik elnöke egri sajtótájékoztatóján. A párt megyei listáját Dudás Róbert vezeti, polgármesterjelöltjük Egerben Mirkóczki Ádám. Mindhármuk szerint esélyes a párt Heves megyében, itt nem pusztán második helyeket szeretnének szerezni. Minden fontosabb településen van önálló polgármesterjelöltjük, a megyei közgyűlésben is meghatározó politikai erőt szeretnének képviselni.

Heves a tavaszi választások óta a Jobbik legerősebb megyéje, ezt a politikai erőt nemcsak megtartani szándékoznak, hanem továbbfejleszteni is az önkormányzati választásokon – ezt Vona Gábor, a párt elnöke mondta Egerben. Az elnök szerint a két választás cáfolta, hogy a Jobbik tiszavirág-életű párt lenne, tudomásul kell venni, hogy olyan párt, amellyel számolni kell. Úgy látják: ma a Fidesszel szemben az ellenzéket a Jobbik képviseli, a 2. legerősebb párt, esélye van arra, hogy a Fidesz kihívója legyen. Vona Gábor azt mondja: Heves megye a baloldal fellegvárának számított, a szétesés itt is érezteti hatását.
A megyei listát Dudás Róbert vezeti, a párt úgy érzi: megállt a megyében az idő, frissítésre van szükség. Nem kampányfogás, hogy azt mondják, a győzelemért szállnak harcba ősszel – hangsúlyozta Dudás.
A megyei listát Dudás Róbert vezeti, a párt úgy érzi: megállt a megyében az idő, frissítésre van szükség. Nem kampányfogás, hogy azt mondják, a győzelemért szállnak harcba ősszel – hangsúlyozta Dudás.
Baloldali és jobboldali emberekhez egyaránt szólnak, biztonságos, élhető várost szeretnének. Szerinte jó eséllyel vágnak neki a választásnak.

A Jobbik megyei listája:
1. Dudás Róbert
2. Faragó Tamás
3. Orbán Gábor
4. Szűcsné Major Ildikó
5. Kun Róbert
6. Tóthné Veres Noémi
7. Tóth György
8. Szedlák Szabolcs
9. Nagy Sándor
10.Jakab Lénárd
11.Bolyki András
12.Zámbor András
13.Bús Árpád Zsolt
14.Zagyva György Gyula
15.Gáspár Tamás
16.Holló Gyula
17.Hatalyák Péter
18.Kis Tamás
19.Kévés Tamás
20.Kovács András

A Jobbik egri képviselőjelöltjei:
1. vk. Besze Anna
2. vk. Bognár Ignác
3. vk. Sütő Gergő
4. vk. Tóth István
5. vk. Soóváry Tivadar
6. vk. Fodor Tamás
7. vk. Boros Béla
8. vk. Dér Zsolt
9. vk. dr. Pápai Ákos
10. vk. Pászthy Tamás
11. vk. Kozma Judit Andrea
12. vk. Hamza István