Megyei jelöltek

Szabó Róbert a Heves Megyei Közgyűlés jelenlegi elnöke vezeti a Fidesz-KDNP megyei listáját. A pártszövetség ma délelőtt mutatta be a megyei lista tizenöt jelöltjét. Mint elhangzott: ezután is egy élhetőbb Heves megyéért szeretnének dolgozni. A hangsúlyt a szakmaiságra és nem a politikai csatározásokra helyezik, kiemelten szeretnének dolgozni a munkahelyteremtésért.

A helyi csoportok, a megyei és az országos választmány is meghozta döntéseit az októberi választásokat illetően, a helyi szervezeteknél már bemutatták a polgármester-jelölteket. Tóth Csaba most a Fidesz- KDNP megyei közgyűlési jelöltjeinek listáját ismertette.
Az első helyen Szabó Róbert, a megyei közgyűlés jelenlegi elnöke áll, a második Tóth Csaba, mostani alelnök, Herman István jelenlegi alelnök pedig a harmadik.
Mögöttük szerepel a listán Csík Balázs, Juhász Attila Simon, Jáger József, Tóth József, Kovács Béla, Tóthné Szabó Anita, Sveiczer Sándor, Forgó Gábor, dr. Gondos István, Pócs János, Havelant István és a 15. helyen Bíró Edit.
Szabó Róbert elmondta: az elnökjelöltséggel egy komoly, felelősségteljes megbízást kapott, úgy véli ezt a bizalmat az elmúlt évek kemény munkájának is köszönheti.
Herman István a megyei közgyűlés alelnöke azt mondta: szeretnék folytatni a megkezdett munkát, elsősorban a munkahelyteremtésre koncentrálnak.
Elhangzott: a megyei lista többi jelöltjével közösen azt kérik saját polgármester-jelöltjeiktől is, hogy elsősorban az új munkahelyek létesítésére koncentráljanak.