Politikusok tévés szerepekben

A Tv Eger bármikor, bárhonnan tud élő adást közvetíteni egy új eszköz, a LiveU segítségével – többi között erről is hallhattak azok a politikusok, újságírók, akik részt vettek a Média Eger Kft. nyílt napján. A televízió fejlesztésein túl az Egri Magazin újdonságaival is megismerkedhettek a döntéshozók.

Politikusok, újságírók ismerkedtek a televíziózás rejtelmeivel a Média Eger számukra rendezett nyílt napján. Kipróbálhatták a híradós súgógépet, vagy az időjáráshoz használt zöld háttér technikát is.
A városi képviselő-testület tagjai megismerték az átépített stúdió új helyszíneit, Antal Anett, a Média Eger Kft. ügyvezető igazgatója pedig bemutatta az elmúlt fél év további fejlesztéseit. Kiemelte, hogy a Tv Eger adása már mindhárom műsorközvetítő társaság hálózatában elérhető. Egy új eszköznek, a LiveU-nak köszönhetően a városi televízió bárhonnan, bármikor tud élő közvetítést bonyolítani. Ilyen modern rendszerrel az országban mindössze hét helyi tévé rendelkezik. A Média Eger Kft. által gondozott Egri Magazinról szólva Harsányi Judit főszerkesztő elmondta, hogy a lap tartalmában, külsejében is megújult. Új rovatok, üdébb megjelenés jellemzi, a cél azonban továbbra is az, hogy igényes, érdekes és minden ízében egri legyen a magazin.
A politikusok mind a televíziós műsorgyártásról, mind az Egri Magazin és a Heves megyei Pénzvilág újság készítéséről képet kaphattak, valamint megismerkedhettek a Média Eger kamerák mögött dolgozó munkatársaival is.