Drogtanya Apcon

Veszélyes, pszichoaktív kábítószereket terjesztő drogkereskedőkre csaptak le a rendőrök a Heves megyei Apc közelében. A nagyszabású akció során több személyt őrizetbe vettek és luxuskocsikat, ékszereket, pénzt, valamint drogot foglaltak le a rendőrök.

Drogtanyára csaptak le a rendőrök Apc közelében. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a hatvani rendőrség nyomozói, valamint a készenléti rendőrség munkatársai közösen ütöttek rajta a vélhetően életvitelszerűen drogkereskedelemmel foglalkozó csapaton. Hat embert kaptak el, akik közül ketten előzetes letartóztatásba is kerültek. Összesen 8 helyszínen, Budapesten, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is végeztek házkutatásokat.

Keresőkutya segítségével amfetamin tartalmú port és egy új pszichoaktív kábítószert is találtak. Az utóbbi azért különösen veszélyes, mert a fogyasztókból egészen extrém viselkedést is kiválthat.

Luxuskocsikat, ékszereket, pénzt és a kábítószer csomagolásához használható tasakokat is lefoglaltak a rendőrök. Hat személy ellen indult eljárás, ketten kerültek bűnügyi őrizetbe.