Malomárok utca: szerdára elkészül

Pár nap múlva visszaállhat az eredeti forgalmi rend a Malomárok utcában, ahol közel 30 millió forintos beruházás valósul meg. Megújul az utca burkolata és a csapadék elvezető rendszer, a Heves Megyei Vízmű pedig az ivóvízhálózatot korszerűsítette.

Már aszfaltoznak a Malomárok utcában, hamarosan elkészül a teljes felújítás. A Felsőváros egyik legforgalmasabb utcájában májusban kezdődtek a munkálatok, a beruházás összesen közel 30 millió forintba kerül. Korszerűsítették a csapadékelvezető rendszert, modern víznyelőket telepítettek és a Heves Megyei Vízmű is felújította a vízvezetékeket, a környékbeli utcákat is érintő mintegy 5 milliós beruházás részeként. A szakemberek elkezdték az új útburkolat kialakítását.

A parkolókat is aszfaltozzák, mintegy 750 négyzetméternyi terület kap itt új burkolatot. Elkészültek a buszöblök felújítási munkái is, ezek eredetileg nem szerepeltek a tervekben. A régi forgalmi rend -beleértve a buszok közlekedését is- várhatóan a hét közepére, az útburkolati jelek felfestése után állhat vissza.