Kupagyőztes!

A Tigger Eger-Eszterházy női floorball csapata bejutott mindkét országos hazai versenysorozat döntőjébe. A bajnokságban a második helyet szerezték meg, míg a kupadöntőben, hosszabbításban múlták felül ellenfelüket. Negyedszer lett kupagyőztes az egri csapat.

2003, 2011, 2012 és 2014 – ezekben az években, különböző elnevezések alatt az egri női floorball csapat nyerte a Floorball Magyar Köztársaság Kupát. Az idei győzelem már csak azért is különleges, mert eredetileg nem akart ebben a versenysorozatban indulni a csapat. Vécsei Zoltán, a klub elnöke azonban benevezte a lányokat, akik végül is megnyerték az idei kiírást. A Komáromban rendezett döntőben a fővárosi, több volt egri játékossal felálló Neumann Pillangók ellen a rendes játékidőben 5-5 volt az eredmény, bár 8 másodperccel a vége előtt az egriek lőttek egy meg nem adott gólt. A hosszabbítás második percében Simon Alexandra góljával nyert az Eger.
Ezzel a győzelemmel jogot szerzett arra a csapat, hogy a bajnoki döntőben elszenvedett versegért visszavágjon a Komáromnak az augusztusi Szuperkupa-döntőben.
A bajnokság és a kupadöntő után még edzésben vannak a lányok. Augusztusban indul ismét a felkészülés. A 14 évesek viszont július elején Prágába utaznak, nemzetközi tornára.
A Prága Openen három 1999-es, valamint 2000-es és 2001-es játékosok szerepelnek majd. Korábban, 2008-ban már nyert itt egri csapat.