Drogkereskedők rendőrkézen

Rendőrkutyákkal, egy időben több helyszínen csaptak le drogkereskedelemmel gyanúsítható személyekre a rendőrök. Az egri nyomozók hónapok óta figyelték azt a hat személyt, akit az akció során előállítottak. A gyanú szerint a bűnbanda Heves megyében és a Jászságban árulta a drogot.

Kábítószer-kereskedőket fogtak el nagyszabású akció keretében az egri rendőrök. Hónapok óta nyomoztak az Egerben és a megye más településein is tevékenykedő dílerek után. Más rendőri szervek munkatársainak bevonásával és kereső kutyák segítségével egyszerre kilenc helyszínen csaptak le a drogkereskedelemmel gyanúsítható személyekre. Összesen 6 személyt hallgattak ki gyanúsítottként, hárman előzetes letartóztatásba is kerültek. A rendőrség felvételein is látszik, hogy a rajtaütés során fehér porral teli zacskók kerültek elő, amikben vélhetően kábítószer van.

A kereskedők Heves megyében és a Jászságban terítették a drogot. Azt, hogy egy összehangolt bűnszervezetről van-e szó, még vizsgálják a rendőrök. A nyomozás során autókat, telefonokat és jelentős mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.