Agyonverte haragosát

Vádat emelt az Egri Nyomozó Ügyészség az ellen az ex-rendőr ellen, aki decemberben Andornaktályán verte agyon haragosát. A 32 éves vádlott jelenleg előzetes letartóztatásban van, a vád fegyházban letöltendő szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Tavaly decemberben fajult gyilkosságig egy haragos viszony Andornaktályán. A bűncselekmény áldozata egy 72 éves idős férfi volt, akit régi haragosa, egy hivatásos rendőr törzsőrmester vert agyon a helyi futballpályánál. Az érintettek sokáig szomszédok voltak, a viszály során több hatósági eljárást is kezdeményeztek egymás ellen. A gyilkosság előzménye volt, hogy a vádlott elmondása szerint az idős férfi kromofággal öntötte le házának falát.
Az ügyész sajtószóvivő elmondta: egy rúdszerű eszközzel hátulról ütlegelte a sértettet a hivatásos rendőr. Olyan hevesen bántalmazta, hogy az idős ember a helyszínen meghalt. A 32 éves elkövető másnap telefonon értesítette a történtekről parancsnokát, ezt követően vették őrizetbe. Az Egri Nyomozó Ügyészség emelt vádat a történtek miatt, melyben fegyházban letöltendő szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.