24 órás floorball a Tinódiban

A Tinódi Sebestyén Tagiskolában nem először rendeztek 24 órás floorballt. Péntek reggel héttől szombat reggel hétig mintegy négyszáz iskolás, volt és jelenlegi tinódisok, tanárok és szülők kapcsolódtak be a játékba. Ebből az alkalomból még külön pólót is készíttettek.

Így néz ki a póló, de több ütőt és labdát is most avattak fel a 24 órás floorball közben. Folyamatosan a 2011/12-es tanévtől rendeznek az iskolában ilyen egynapos, monstre eseményt. Ennek az alapja a pályát határoló palánk.
Ez a sportesemény lényegében az iskola összes diákját érintette péntek reggel héttől szombat reggel hétig. Hetedik-nyolcadikosok kezdtek reggel 7-től, majd 8 órától a testnevelés órák keretein belül játszották a mérkőzéseket egészen du. 3 óráig.
A késő délutántól másnap reggel 7-ig tartó időszakban a felső tagozatosok, volt tinódisok, tanárok és szülők, összesen mintegy négyszázan fogtak ütőt. Éjszaka legalább 150-en voltak bent. Korábban nézték az eredményt, de valójában ez nem is olyan fontos. Inkább a részvétel, úgy mint az olimpián.