Győzött a Fidesz

Heves megye többé nem veres megye – mondta Horváth László országgyűlési képviselő az európai parlamenti választások után. A Fidesz nem csak országosan, de a megyében is sikert aratott – hangsúlyozta Dr. Nyitrai Zsolt, aki hozzátette: a következő öt év brüsszeli feladata a határozott érdekképviselet.

A Fidesz nyert, országosan és Heves megyében is – kezdte az európai parlamenti választás utáni sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt. Az országgyűlési képviselő szerint a Fidesz csak erősödött az április hatodikai választások óta, csakúgy, mint az Európai Néppárt, amely többséget szerzett az Európai Parlamentben.
Horváth László köszönetet mondott a szavazóknak, ugyanis a megyében az országos átlagtól magasabb volt a részvételi arány május 25-én. Hozzátette: Heves megye már nem veres megye.
A sajtótájékoztatón telefonon kapcsolták Dömötör Csabát. Az egyetlen Heves megyei ep képviselőjelölt elmondta: megtiszteltetés volt a térség színeiben indulni, ezzel a választással egyértelművé vált, hogy Heves megyében a Fidesz a legnagyobb politikai húzóerő.